Hoe kan ik mijn stand-alone installatie eenvoudig op afstand bewaken, besturen en monitoren?

Er is een eenvoudige oplossing met de CMS-10R van ComatReleco. Dit webrelais communiceert, via een 4G-, 3G- of 2G-verbinding.

Status wijzigingen aan de analoge of digitale ingangen worden gemeld via een web-pagina, Pushberichten, SMS of via een Android of IOS app.

Deze oplossing heeft een ingebouwde eSim, zodat er ook zelfs geen extra provider geregeld hoeft te worden.

Alle FAQ's
Het laatste nieuws
het volledige nieuwsarchief