Veelgestelde vragen

Algemeen

  • Vierpool is de logische keuze als u op zoek bent naar hoogwaardige elektronische en elektrotechnische componenten en subsystemen voor industriële automatisering. Vierpool richt zich daarbij enerzijds op snelle levering uit voorraad en anderzijds op advisering vanuit technische specialisatie en know-how.

  • Telefoon:   Adresgegevens:  
    Verkoop: 0346-594555 Postadres: Postbus 1501 , 3600 BM  MAARSSEN
    Administratie: 0346-594577 Vestigingsadres: Industrieweg 2, 3606 AS  MAARSSEN
    Algemeen: 0346-594511    
    Fax: 0346-574055 BTW nr.: NL8086 31 640 B 01
        Bank: Rabo Hilversum-Vecht en Plassen.
    e-mail:   Bankrekeningnr.: 11 87 11 938
    Algemeen/informatie: info@vierpool.nl IBAN: NL17RABO0118711938
    Bestellingen: order@vierpool.nl    
    Administratie: finance@vierpool.nl K.v.K.: 30162370 (Utrecht)
           
  • U kunt bestellen bij ons door:

    • een e-mail te sturen naar order@vierpool.nl
    • te bellen met onze deskundige binnendienst: 0346-594511
    • te faxen naar 0346-574055.
  • Vierpool wil u graag adviseren om tot de beste en veiligste oplossing te komen, omdat een te beveiligen omgeving afhankelijk is van een goede product keuze. Daarbij is het ook belangrijk om de juiste afstanden te bepalen om het gevaar af te wenden.

    We kunnen met een aantal vragen al snel tot een bepaalde richting komen, ook we adviseren vaak ter plaatse om ook de omgeving (invloeden) mee te nemen in ons advies.  

    Neemt u daarvoor contact op met de binnen of buitendienst, te bereiken op tel 0346-594511 of info@vierpool.nl

     

  • Iedere organisatie en logistieke omgeving is uniek, iedere organisatie vraagt daarom in onze beleving een eigen benadering. Vierpool biedt u een serviceabonnement voor onze verschillende scanoplossingen en inspectieoplossingen, welke transparant is en werkt. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt gekenmerkt door de uitvoerbaarheid afgestemd op uw behoefte aan service om optimaal te kunnen werken met uw scan en/of inspectieoplossing.

    Eén van onze belangrijkste doelen is dat uw organisatie en uw proces geen hinder ondervinden van onverwachte stilstand, maar dat de scan en/of inspectieoplossingen worden gebruikt waar ze voor bedoeld zijn:


    Het versnellen, ondersteunen en optimaliseren van uw proces!

    De wijze waarop uw organisatie gebruik maakt van de scan en/of inspectieoplossing en de omgang bepaalt in belangrijke mate onze dienstverlening. Wij vullen dit in door te werken met verschillende niveaus van service.


    U kunt op deze wijze zelf met ons afspreken hoe u de dienstverlening wenst, bijvoorbeeld:

    • Wilt u slechts één centraal aanspreekpunt?
    • Wilt u defecte apparatuur snel vervangen hebben?
    • Wilt u een advies over de verwachte levensduur?
    • Wilt u regelmatig software updates?

    De afspraken over onze mate van dienstverlening wordt bepaald door de wenselijke beschikbaarheid binnen uw proces. In onze ogen heeft deze samenstelling nog wat voordelen, namelijk:

    Veiligheid

    Uw medewerker staat niet meer om een pallet heen te werken, waar kans op ongelukken aanwezig is

    Flexibiliteit en productiviteit

    De tijd dat uw medewerker kwijt is met het handmatig scannen, kan nu anders ingezet worden en hierdoor gaat tevens de productiviteit omhoog

    Foutmarge

    Het proces is geautomatiseerd waardoor fouten worden gedetecteerd en gesignaleerd

    ‘Voorkomen is beter dan genezen!’, daarom heeft Vierpool een eigen serviceafdeling met toegewijde getrainde servicetechnici, die onderhoud kunnen plegen aan uw apparatuur. Door ons preventief onderhoud gaat uw apparatuur langer mee én kunt u uitval beperken of zelfs voorkomen.
    ‘Wist u bijvoorbeeld, dat door onderhoud aan een barcodescanner, de leesperformance véél langer optimaal blijft?’

Sensoren, Safety, Machine Vision, Auto-ID

  • Voor het configureren van de Datalogic Matrix scanner is de softwaretool DL.CODE benodigd. De actuele versie is te downloaden via de Vierpool website, Service & Support en vervolgens Software downloads.

    Open de DL.CODE software en kies via het Menu het onderwerp Documentation. Vervolgens is in de map Fieldbus alle benodigde informatie zoals GSDML file, How To instructie e.d. terug te vinden. Tevens is hier ook informatie beschikbaar voor het gebruik van andere industriële veldbussen zoals bijvoorbeeld Ethernet/IP.

    Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact op met onze support afdeling: support@vierpool.nl

  • Wanneer de gebruiker een reflector kwijt kan, zijn er diverse fotocellen waarmee dit op te lossen is. Blijkt het plaatsen van een reflector niet mogelijk, dan is er eventueel de keuze tot een ultrasoon sensor. Informeer naar de juiste fotocel voor uw applicatie.

  • Binnen het Datasensing pakket kunnen wij zowel fotocellen, als inductieve sensoren bieden welke voorzien zijn van een certificaat. Informeer naar de mogelijkheden.

  • Met de Smart Vision Sensor is het eenvoudig om te controleren of er een bedrukking op het label staat. Informeer naar de mogelijkheden.

  • Van Datasensing kunnen we een area fotocel op reflector leveren, welke met meerdere lichtstralen werkt. Hierdoor biedt dit de perfecte oplossing voor het feilloos detecteren van de pallet. Informeer naar de mogelijkheden.

  • De nieuwe SH4-serie van Datasensing is in te zetten tussen -30°… 55°C. Informeer naar de mogelijkheden.

  • Met de SRX3 serie van Datasensing is dit probleem op te lossen. Het is een ultrasoon vorkfotocel en voor u de oplossing voor deze applicatie. Informeer naar het juiste type.

  • We zijn telefonisch bereikbaar via de supportafdeling en onze buitendienst. Daarnaast hebben we de mogelijkheden om via online en on site support op afspraak meer tijd te reserveren en de hulp te bieden indien dit nodig blijkt.

    Vraagt u naar de mogelijkheden via onze supportafdeling met mailadres: support@vierpool.nl

    Wij kunnen de mogelijkheden en voorwaarden voor online en on site support met u bespreken en aan u mailen.

  • Voor het configureren van de Datasensing vision producten, is de softwaretool DL.CODE nodig. De actuele versie is te downloaden via de Vierpool website, Service & Support en vervolgens Software downloads.

    Kies hiervoor de tab Datalogic Impact Vision voor de software, kies vervolgens verdere informatie.

    De software is vrij te downloaden.

    Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact op met onze support afdeling:
    support@vierpool.nl

  • De termen NO en NC vindt u veelal terug bij sensoren en relais. De termen beschrijven een standaard rusttoestand van een circui,t als er geen activiteit plaatsvindt. Zie onderstaande afbeelding.

    NO - Bij een Normally open circuit is er geen constante stroom, wanneer deze niet is ingeschakeld (sensor detecteert geen object). Schakel je deze in (sensor detecteert een object) dan is het circuit gesloten en kan de stroom door het circuit lopen. Deze schakeling komt veelal voor bij functionele toepassingen.

    NC - Bij een Normally closed circuit heeft wel een constante stroom door het circuit en schakelaar, wanneer deze niet is geactiveerd. Detecteert de sensor een object dan verbreekt het contact dus de stroom door het circuit. Deze schakeling komt veelal voor bij veiligheidstoepassing, bij deze schakeling is de werking continu zichtbaar.

    no nc contact

  • De schakelterminologie PNP en NPN komt veelal terug bij de sensortechniek.

    De P van PNP = Postieve Logica - Plus schakelend
    De N van NPN = Negatieve Logica - Min Schakelend

    We kunnen stellen dat PNP en NPN het tegenovergestelde zijn van elkaar, maar deze hebben wel degelijk overeenkomst. Zo hebben beide schakelingen (als we het relateren aan sensortechniek) altijd 3-aders in het schema. Dit is een Bruine ader voor de + een Blauwe ader voor -  en de Zwarte ader voor de schakeling. Bij de PNP schakeluitgang hangt de schakeldraad aan de Plus (positief), bij de NPN schakeluitgang hangt de schakeldraad aan de Min (negatief), zie onderstaande afbeeldingen.

    De keuze voor een PNP of een NPN begint bij ingangen van uw PLC. Controleer eerst welke schakeling overeenkomt met uw PLC. De leverancier geeft in zijn documentatie weer of de ingangen PNPN of NPN zijn. Over het algemeen zijn de Europese gebieden uitgerust met PNP. Amerikaanse en Japanse gebieden is veelal NPN.

     

    PNP VP 2                                 NPN VP 2       

     

    Naast de keuze voor PNP of NPN is het ook belangrijk om te weten welk contact de sensor moet maken NO of NC.

  • Wij leveren van het fabrikaat Datasensing het complete pakket Machine Vision producten.

    Waaronder het instapmodel; de Smart-VS. Smart VS Left conn straight Lights

    Dit is een slimme Vision-Sensor met ingebouwde A.I. mogelijk gemaakt door machine learning-ondersteunde instellingsalgoritmen. Gewoon een slimme oplossing voor al uw aanwezigheids- en oriëntatieobjectdetectietoepassingen.

    Voor de echt 'uitdagende' toepassingen leveren we Vision processoren met intuatieve PEKAT Vision AI software.Vision processor met Pekat software

    Het voordeel hiervan is dat we 'rule based' Machine Vision software kunnen combineren met deep learning Artificial Intelligence.

    Heeft u een toepassing? Neem contact met ons op, we komen graag in contact om te laten zien of we ook uw toepassing eenvoudig kunnen oplossen.

     

  • De 3 belangrijkste vormen van Muting worden bepaald door de positie van de Muting-sensoren, vaak zijn dit fotocellen:

    L-Muting 

    L-Muting wordt alleen gebruikt bij objecten, welke uit een machine moeten worden getransporteerd.

    Voorwaarden hierbij zijn:

    • Objecten mogen geen gaten bevatten.
    • Objecten gaan in één vloeiende (gelijkmatige) beweging vanuit de machinezijde door het lichtscherm heen.

    T-Muting

    T-Muting wordt gebruikt bij objecten, welke in en uit een machine moeten worden getransporteerd.

    Voorwaarden hierbij zijn:

    • Objecten mogen geen gaten bevatten.
    • Objecten gaan in en uit een machine.
    • Objecten mogen stoppen gedurende het muting proces.

    X Muting

    X-Muting wordt gebruikt bij objecten, welke in en uit een machine moeten worden getransporteerd.

    • Objecten mogen geen gaten bevatten.
    • Objecten gaan in en uit een machine.
    • Objecten mogen stoppen gedurende het muting proces.
    • Object moet altijd uitgelijnd in het midden van de transportbaan zijn.
    • Belangrijkste verschil t.o.v. T-Muting is dat er twee muting sensoren worden gebruikt i.p.v. vier. De uitlijning van deze sensoren is heel belangrijk.
  • Het is natuurlijk streng verboden om een werkende machine of robotcel binnen te gaan.

    Nu komt het voor dat mensen bedenken dat ze op een pallet kunnen gaan zitten om zo via de Muting-functie alsnog in de werkende machine te kunnen komen.

    Datasensing heeft hiervoor de functie "Auto Dynamic partial Muting" bedacht.

    Auto Dynamic Partial Muting

    Deze functie werkt alsvolgt:

    Wanneer de mutingsensoren een object(pallet) detecteren, meet het lichtscherm gedurende een in te stellen tijd in 'ms' van boven naar beneden wat de hoogte van het object is.

    Vervolgens kun je hier een beamtollerantie instellen van 1 tot 3 lichtstralen. Indien een object tijdens het Mutingproces veel hoger of lager wordt ,zal het Mutingproces worden afgebroken en het lichtscherm de machine uitschakelen.

    Wel zo veilig!

    Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

     

  • Time of Flight geeft bovenop de normale fotocel werking en capaciteit nog een extra zekerheid om een juiste detectie te maken op een object.

    Dit gebeurt door de tijd te meten tussen uitzending van de lichtstraal en het ontvangst in de fotocel, en hierop te schakelen.

    Het extra voordeel is dan dat objecten op de achtergrond nog beter onderdrukt worden. Daarnaast zijn detecties met veel licht in de omgeving stabieler in hun detectie.

    Uikteraard kunnen we samen met de klant testen, welk detectie principe het best passend zou kunnen zijn.

  • Nee.

    Vierpool heeft nauwkeurig geselecteerde fabrikanten, welke allemaal een goed en breed leverpakket hebben aan sensoren, veiligheid, vision en scanning.

    Van elke fabrikant hebben we alle kennis en deze toegevoegde waarde van Vierpool maakt, dat we de beste oplossing kunnen bieden uit mogelijk verschillende oplossingen vanuit deze fabrikanten. 

    Daarnaast maken we gebruik van succesvolle referenties in veel markt segmenten. 

  • De triggeringangen van de:

    Barcode scanners:

    • Matrix 120
    • Matrix 220
    • Matrix 320

    Smart Camera's:

    • P2X
    • P3X

    Vision Sensoren:

    • Smart-VS

    Zijn optocoupler ingangen.

    Dit betekent dat je zowel de + als een - dient aan te sluiten.

    Optie 1:

    Bij het gebruik van een CBXxxx aansluitbox gaat dit als volgt; hierbij gaan we uit van een sensor met PNP uitgang.

    Triggersgnaal CBX box

    Optie 2:

    Je kunt ook gebruik maken van een aansluitkabel CAB-GDxx M12. Deze aansluitkabel heeft een 17-polige M12 connector waarbij 9 polen zijn aangesloten.

    Zie hieronder de aansluitgegevens per type scanner of Smart Camera.

    Aansluitkabel CAB GDxx M12

     

Signaalconditionering en Procesveiligheid

Relais / Schakelkastcomponenten

  • Zorg ervoor dat Digitale Input 1 gesloten wordt, nadat de regelaar voorzien is van de voedingsspanning. Een andere optie is om de Start Mode in parameter P-30 te zetten op 'Auto'. Om P-30 te benaderen, is het wel noodzakelijk om parameter P-14 te wijzigen naar advanced door middel van waarde 101.

  • Doordat deze softstarter geen interne bypass heeft, beschikt deze over de volgende "overload current profile" = AC-53a 8-3 : 100-3000.

    Dit betekent:

    8-3 = deze softstarter is bestand tegen 8x zijn nominaal stroom voor 3 seconden (dus 8 x 15 = 120A voor 3 sec)

    100-3000 = bij 100% duty cycle (=continu operatie) kunnen 3000 startcyclus gemaakt worden. 

    Oftewel: Deze softstarter mag zelfs 3000 keer per uur schakelen!

  • Jazeker, ieder relais heeft ook een minimale contactbelasting nodig om betrouwbaar te blijven schakelen.

    Een standaard relais met AgNi contacten (=zilvernikkel) moet minimaal 10mA / 10V schakelen voor een betrouwbare werking.

    Bij een lagere belasting is het aan te bevelen om twincontacten en of goudcontacten nemen.

  • Deze IC Electronic softstarters en contactors zijn zij-aan-zij te monteren, dus ZONDER tussenruimte. Dit bespaart dus kostbare paneelbouwruimte.

    De Triacs zijn namelijk door middel van vacuum-soldeertechniek op de heatsink gemonteerd, zodat er een excellente overdracht van de warmte bestaat naar het koellichaam.

  • Er is een eenvoudige oplossing met de CMS-10R van ComatReleco. Dit webrelais communiceert, via een 4G-, 3G- of 2G-verbinding.

    Status wijzigingen aan de analoge of digitale ingangen worden gemeld via een web-pagina, Pushberichten, SMS of via een Android of IOS app.

    Deze oplossing heeft een ingebouwde eSim, zodat er ook zelfs geen extra provider geregeld hoeft te worden.

     

  • Deze Push-In voeten kunnen zowel MET als ZONDER adereindhulzen bedraad worden.

    Geschikt voor voor zowel vaste kern, als losse kern:

    • ZONDER adereindhuls: aderdoorsnede 2 x 0,34 mm² (AWG22) tot 2 x 2,5 mm² (AWG14)
    • MET adereindhuls: aderdoorsnede 2 x 0,34 mm² (AWG22) tot 2 x 1,5 mm² (AWG16)
  • De CRINT is beschikbaar in zowel:

    • schroefaansluiting: CRINT-C111
    • veerklemaansluiting: CRINT-C121
    • Push-In aansluiting: CRINT-C131

     Het typenummer van veerklem-aansluiting op 24VUC wordt: CRINT-C121/UC24V.

  • Jazeker, er zijn ook LOCC-Box-Net versies beschikbaar, welke middels een Gateway kunnen communiceren met de volgende veldbussen:

    • CANopen;
    • Profibus-DP;
    • Profinet-IO;
    • EtherCat;
    • IO-link.
  • Dat hoeft niet, aangezien er zowel softstarters van IC Electronic als de EMX4i serie van Aucom zijn, welke 6 draads (=inside-delta) bedraad kunnen worden.

    Dit betekent dat door een juiste keuze de bedrading niet gewijzigd hoeft te worden naar de standaard 3-draads (inline) aansluiting. Dit scheelt bedradingskosten en bovendien kan de gebruiker een compactere en goedkopere softstarter plaatsen, aangezien de stromen lager zijn.

     

  • Ten behoeve van de resterende installatie en bekabeling, wordt montage van een Installatie-automaat met B-karakeristiek geadviseerd.
    Deze installatie-automaat dient gemonteerd te worden vóór de regelaar.

  • Een vuistregel is dat de regelaars ca. 3% van het geïnstalleerde vermogen aan warmte dissiperen.

  • Deze contactor heeft een zeer hoge kortsluitvastheid van 1.800 I²t.

    Daarom is geen snelzekering nodig, maar voldoet een standaard glaszekering 16A gL/gG al om zowel de installatie als de contactor te beveiligen.

  • Jazeker!

    Voor het (soft)starten van een 1-fase motor is de STL1 van IC electronic geschikt.

    Voor het regelen van een 1-fase motor is de ODE-3 met extensie -01 geschikt (mits condensator-aanloop).

  • Hierbij geldt de vuistregel dat er 1W/A per fase wordt gedissipeerd aan totale warmte.

    Oftewel, een SC3DD4010 gaat bij maximale belasting van 10A een totale warmte dissiperen van: 3 (fases) x 10 W (10x 1W/A) = 30W.

  • Dit is erg afhankelijk welke signalen je schakelt over de contacten.

    Natuurlijk kan je bij kleinere signalen voor de goudcontacten en of twincontacten kiezen.

    Maar indien er naast zeer frequent schakelen, ook zwaardere (inductieve) lasten worden geschakeld, is de optische CSS-interfacer een meer blijvende betrouwbare oplossing.

    Door het ontbreken van die mechanische contacten garandeert dit op langere termijn ook een betrouwbare werking.

    Deze optische interfacer past op dezelfde relaisvoet, zodat ook achteraf dit eenvoudig uitgewisseld kan worden.

  • Vaak wordt hierbij een belangrijk punt over het hoofd gezien: de inschakelstromen voor energiezuinige verlichting. Speciaal voor energiezuinige LED-verlichting en apparaten met hoge inschakelstromen, is namelijk het powerrelais CHI14 ontwikkeld.

    Het powerrelais schakelt in de nul-doorgang (zero-crossing) en is daarom geschikt om kortstondig inschakelstromen tot 800A te schakelen met een nominale stroom tot 16A. Omdat het relais geluidsarm schakelt, is het geschikt voor woningen en kantoren. Bovendien neemt het weinig plaats in uw schakelpaneel in, dankzij de smalle vorm van slechts 17,5 mm. Kortom: met het CHI14 powerrelais bespaart u op vervangingskosten, energiekosten en op kostbare kastruimte.

  • De PowerPro BCD is als bliksem- en overspanningsbeveiliging ideaal voor toepassing in compacte besturingskasten voor buiteninstallaties, zoals GSM-masten, verkeersinstallaties, pompinstallaties en gemalen.

    De belangrijkste eigenschappen:

    • Lekstroomvrij, montage voor de kWh-meter mogelijk
    • Snelle aanspreektijd: <50ns
    • Beveiligingsniveau: < 1kV(10/350μs) of < 650V(8/20 μs)
    • Geschikt voor diverse aardnetten; TN-S, TN-C, en TT-net
    • Verkrijgbaar als T1-, T1+T2- en T1+T2+T3-beveiliging
    • Duurzame beveiliging; géén elektronische ontsteking
    • Indicatie van overbelasting met potentiaalvrij meldcontact
    • Voorzekering 250A gL (125A bij V-bedrading)
    • Kortsluitvast tot 50kA bij maximale voorzekering
    • DIN-railmontage
    • Max. aansluitaderdoorsnede: meeraderig 50 mm2, fijnaderig 35 mm2
  • Absoluut!

    Indien er externe bliksembeveiliging is geplaatst, wordt bij een inslag de bliksemstroom netjes naar de aarde afgeleid, maar een vuistregel is dat 50% van deze bliksemstroom weer terugkomt via je hoofdaardrail in de installatie.

    Dáárom is ook een interne bliksembeveiliging juist noodzakelijk.

  • Indien de leidinglengte vanaf deze module naar de apparatuur <10 mtr leidinglengte is, wordt alles op dit voedingsgedeelte - zelfs op type I+II+III niveau -beveiligd.

    Wanneer er meet- en regelsignalen (flow of temperatuur) buiten de buitenkast of (zee)container komen, dienen deze met de MP-serie van Leutron beveiligd te worden.

  • Het bericht "P-LOSS" geeft aan dat een ingangsfase ontbreekt of een lage spanning heeft. Controleer of de binnenkomende voedingsaansluitingen correct zijn vastgedraaid met het voorgeschreven aanhaalmoment.

    Meet de fasespanningen en zorg ervoor dat deze binnen het toegestane bedrijfsbereik van de frequentieregelaar liggen.

    Controleer ook of de spanningsniveaus in evenwicht zijn over de fasen.

    Zorg ervoor dat de spanning van één fase niet afneemt, wanneer de frequentieregelaar onder belasting werkt. Dit zou kunnen duiden op een slechte verbinding of contact in de voeding van de frequentieregelaar.

  • De Optidrive P2 heeft één slot voor voor een optionele kaart. Dit kan voor een van de volgende doeleinden worden gebruikt:

    Fieldbus Interface Module

    - Profbus DPV1

    - DeviceNet

    - EtherNet IP

    - EtherCat

    - Modbus TCP

     

    I/O Expansion

    - Extended IO

     - Cascade Option

     

    Encoder Interface 

     - TTL Encoder Interface

     - HTL Encoder Interface

  • Het proces is voor bijna alle tijdrelais hetzelfde. Eerst selecteer je via de potmeter een functie. Elke letter (A, E, W, K, usw.) staat voor een specifieke functie. Dit staat beschreven op de zijkant van het relais of in de handleiding.

    Vervolgens selecteer je het gedeeltelijke tijdsbereik. Het geselecteerde bereik is altijd gelijk aan de maximale waarde. Met de laatste potmeter wordt de fijnafstelling van de tijd ingesteld.

    Hieronder een voorbeeld van hoe je een schakelvertraging van 30 seconden instelt:

    Functie: A

    Gedeeltelijk tijdsbereik: 60 seconden

    Fijnafstemming: Vervolgens wordt de potentiometer ingesteld op 3 op een schaal van 0-6 (6=60 seconden, 3=30 seconden, 1=10 seconden)

  • Hoge inschakelstromen zijn typisch voor elektronische voorschakelapparaten, moderne LED-armaturen, spaarlampen of powerpacks. Deze waarden kunnen oplopen tot 250 maal de nominale stroom.

    ComatReleco biedt speciale relais voor hoge inschakelstromen:

    • CHI14 / CHI34: Nuldoorgangsschakeling tot 800A inschakelstroom voor 800us
    • C7-W10: Met wolfraam-voorschakelcontact, tot 500 A inschakelstroom gedurende 2,5 ms
    • C10-A15: Met zilver-tinoxide-contact, tot 120 A inschakelstroom gedurende 20 ms
    • CIM14: Tijdrelais met nuldoorgangsschakeling tot 800A inschakelstroom voor 800us
  • Ja, de Locc-Box van Lütze is een halfgeleiderschakelaar met geïntegreerde stroombewaking. Instelling van het stroombereik gaat tot 10A in stapjes van 1A.

    Ook is het mogelijk de karakteristiek in te stellen: snel, middeltraag, traag_1, traag_2, traag_3.

  • Dit is het geleidelijk inschakelen van stroomkringen in stapjes van 5ms, maximaal 255ms.

Auto-ID / Logistic-ID solutions

Het laatste nieuws
het volledige nieuwsarchief